fbpx

Bitumen Dakbedekking

TIP: VOORDELIGE OPLOSSING

Bitumen dakbedekking

De meeste platte daken in Nederland zijn voorzien van een bitumineuze (bitumen) dakbedekking. De unieke eigenschappen van bitumen, zoals duurzame waterdichtheid, uitstekende hechting en eenvoudige verwerking zijn al jaren lang bekend. In de loop van de tijd zijn deze eigenschappen door productontwikkeling steeds verder geoptimaliseerd. Bitumen is daarmee een hoogtechnologisch product met een groot scala van toepassingen. Vooral wanneer hoge en langdurige prestaties worden verlangd, zijn bitumen afdichting materialen een logische keuze.
ALTIJD DE BESTE PRIJS

Voordelen bitumen dakbedekking

Er zijn verschillende voordelen verbonden aan het gebruik van een bitumen dakbedekking op uw gebouw of huis. In tegenstelling tot sommige nieuwere soorten dakbedekkingen, heeft het een lange, bewezen staat van dienst waarop kan worden gerekend. Bitumendaken zijn een van de duurzamere soorten platte dakbedekkingen, die gemakkelijk 20 jaar of langer meegaan. Ongeacht hoe het materiaal wordt aangebracht, (zelfklevende vellen, warm gemoffeld asfalt of koud aangebrachte kleefstoffen) de naden worden meestal samengesmolten, waardoor er geen lekken kunnen ontstaan. Andere soorten membraandaken hebben naden die open worden gelaten of bedekt met een ander materiaal dat na verloop van tijd kan verzwakken. Het feit dat een bitumen dak naadloos kan zijn, is dus een groot voordeel.
LANGE EN VOORDELIGE OPLOSSING

Een duurzaam dak

Bitumen dak is zeer duurzaam. Het heeft een hoge treksterkte, waardoor het beter bestand is tegen spanningen. Het is onwaarschijnlijk dat ze de soorten scheuren ontwikkelen waar andere platte en membraandaken bekend om staan. Een bitumen dak is zeer goed beschermd tegen wind, vuur (brandwerend), temperatuurschommelingen en hagel, dus het is onwaarschijnlijk dat uw dak wordt beschadigd in het geval van een storm. Daarnaast krijgt u een zeer lange fabrieksgarantie die kan helpen om de levensduur van het dak te garanderen.
ALTIJD DE BESTE PRIJS

Hoge prestaties tegen een lage prijs

Bitumen dakbedekking is niet alleen aanpasbaar aan een verscheidenheid aan eigenschappen, maar heeft ook het voordeel van hoge prestaties, kosteneffectiviteit en het ziet er goed uit. Wat wilt u nog meer van een dak! Houd uw gebouw lekvrij met gemodificeerde bitumen dakbedekking geïnstalleerd door Dakdekkers service. Ons team levert uitzonderlijke lekvrije resultaten voor onze klanten.
DE BESTE IN ZIJN VAK

Professionals op gebied van bitumen

Bij Dakdekker Service B.V. zijn we toegewijd aan het voortzetten van de eeuwenoude traditie van dakbedekking met asfalt (BUR) en de nieuwere vorm, bitumen dakbedekking. Dakdekker Service B.V. is gespecialiseerd op het gebied van bitumen dakbedekking en heeft hoogwaardige apparatuur en goed geschoolde professionals. Met vijf dakopbouwploegen die miljoenen vierkante meters dakbedekkingen hebben geïnstalleerd. Onze mensen zijn ervaren en gekwalificeerd op alle aspecten van gemodificeerd bitumen en BUR-toepassingen. U kunt bij elk project verzekerd zijn van kwaliteit en professionaliteit.
platdak vernieuwen
ONZE PROJECTEN

BEKIJK HIER ONDER DE KWALITEIT VAN ONS WERK