• 06-47118992
  • 085-3011794
  • info@dakdekkerservice.nl

Bitumen dakbedekking

Bitumen dakbedekking

De meeste platte daken in Nederland zijn voorzien van een bitumineuze (bitumen) dakbedekking. De unieke eigenschappen van bitumen, zoals duurzame waterdichtheid, uitstekende hechting en eenvoudige verwerking zijn al jaren lang bekend. In de loop van de tijd zijn deze eigenschappen door productontwikkeling steeds verder geoptimaliseerd. Bitumen is daarmee een hoogtechnologisch product met een groot scala van toepassingen. Vooral wanneer hoge en langdurige prestaties worden verlangd, zijn bitumen afdichting materialen een logische keuze.

Voordelen bitumen dakbedekking

Er zijn verschillende voordelen verbonden aan het gebruik van een bitumen dakbedekking op uw gebouw of huis. In tegenstelling tot sommige nieuwere soorten dakbedekkingen, heeft het een lange, bewezen staat van dienst waarop kan worden gerekend. Bitumendaken zijn een van de duurzamere soorten platte dakbedekkingen, die gemakkelijk 20 jaar of langer meegaan. Ongeacht hoe het materiaal wordt aangebracht, (zelfklevende vellen, warm gemoffeld asfalt of koud aangebrachte kleefstoffen) de naden worden meestal samengesmolten, waardoor er geen lekken kunnen ontstaan. Andere soorten membraandaken hebben naden die open worden gelaten of bedekt met een ander materiaal dat na verloop van tijd kan verzwakken. Het feit dat een bitumen dak naadloos kan zijn, is dus een groot voordeel.
Dakdekker plat dak reparatie
Dakkapel dakbedekking vervangen
nieuw bitumen dak

Een duurzaam dak

Bitumen dak is zeer duurzaam. Het heeft een hoge treksterkte, waardoor het beter bestand is tegen spanningen. Het is onwaarschijnlijk dat ze de soorten scheuren ontwikkelen waar andere platte en membraandaken bekend om staan. Een bitumen dak is zeer goed beschermd tegen wind, vuur (brandwerend), temperatuurschommelingen en hagel, dus het is onwaarschijnlijk dat uw dak wordt beschadigd in het geval van een storm. Daarnaast krijgt u een zeer lange fabrieksgarantie die kan helpen om de levensduur van het dak te garanderen.

Hoge prestaties tegen een lage prijs

Bitumen dakbedekking is niet alleen aanpasbaar aan een verscheidenheid aan eigenschappen, maar heeft ook het voordeel van hoge prestaties, kosteneffectiviteit en het ziet er goed uit. Wat wilt u nog meer van een dak! Houd uw gebouw lekvrij met gemodificeerde bitumen dakbedekking geïnstalleerd door Dakdekkers service. Ons team levert uitzonderlijke lekvrije resultaten voor onze klanten.
dakdekker

Professionals op gebied van bitumen

Bij Dakdekker Service B.V. zijn we toegewijd aan het voortzetten van de eeuwenoude traditie van dakbedekking met asfalt (BUR) en de nieuwere vorm, bitumen dakbedekking. Dakdekker Service B.V. is gespecialiseerd op het gebied van bitumen dakbedekking en heeft hoogwaardige apparatuur en goed geschoolde professionals. Met vijf dakopbouwploegen die miljoenen vierkante meters dakbedekkingen hebben geïnstalleerd. Onze mensen zijn ervaren en gekwalificeerd op alle aspecten van gemodificeerd bitumen en BUR-toepassingen. U kunt bij elk project verzekerd zijn van kwaliteit en professionaliteit.

Geld besparen op onze dakdekker?

Met de volgende tips kun je bezuinigen op de kosten van de werkzaamheden aan je dak:
  • Rijtjeshuis? Ga met de buren in zee en probeer zo korting te krijgen bij een dakdekkersbedrijf.
  • Slecht geïsoleerd? Sla twee vliegen in een klap en laat bij je dakklus gelijk goede isolatie aanbrengen. Dit is een investering die zich later terugbetaalt in een lagere energierekening.

DAKDEKKER SERVICE B.V.

Dakdekker Service B.V. biedt de hoogste kwaliteit afwerking en een ongeëvenaard niveau van expertise in pannendaken, platte daken, reparaties en renovatie’s

0
Dagen Per Week
0
Jaar Garantie
0
Uur Bereikbaar
0
+ Tevreden klanten

WAAROM VOOR ONS KIEZEN?

GEBRAND VOOR KWALITEIT

Snelle service wanneer u deze het meeste nodig heeft! Binnen 24 uur een vrijblijvende prijsopgaven voor uw daklekkage of renovatie.

DUIDELIJK & HELDER

U ontvangt een geheel vrijblijvende, duidelijke en heldere offerte

VOORDELIG GEPRIJSD

Voordelige tarieven met goede service. 24/7 Service!

SNEL BIJ U THUIS

Last van een daklekkage? Wij zijn binnen 24 uur op locatie

10 TOT 15 JAAR GARANTIE

Op al onze werkzaamheden krijgt u minimaal 10 jaar tot 15 jaar garantie

GEBRAND VOOR KWALITEIT

Wij waarderen uw mening, laat ons weten wat u van ons vind.
Wij willen graag uw mening horen zodat wij ons bedrijf kunnen verbeteren.

Fam. Van Vliet
Waalwijk
Ons complete dak laten vervangen door de heren van Dakdekkerservice. Dit is uitstekend uitgevoerd! Super kwaliteit geleverd en hele vriendelijke mannen.
Fam. Hordijk
Capelle a/d Ijssel
Wij hebben dakdekker service benaderd omdat wij een verouderd plat dak hadden. We hebben meerdere offertes vergeleken. Waarbij wij het beste gevoel hadden bij Dakdekker Service. Wij zijn blij met ons besluit ons dak is TOP opgeleverd! Ons dak kan weer een hele ruime tijd mee!
Fam. Van Vught
De Meern
We hadden gebeld ivm een daklekkage. Binnen 3 uur waren 2 jongens voor inspectie hier. We kregen een duidelijke offerte met een goede prijs. Er is goed werk geleverd en ze waren netjes op tijd! Wij zijn tevreden
Jansen
Almere
Onze daklekkage laten repareren door de jongens van dakdekker-service. De lekkage was de zelfde dag nog gemaakt.
Fam. De Boer
Veghel
Na meerdere offertes te hebben opgevraagd zijn wij in zee gegaan met Dakdekker Service. Een heldere offerte. Goede prijs & kwaliteit verhouding. Elke dag netjes op tijd en een lange garantie termijn! Nogmaals bedankt voor ons nieuwe dak
Rick en Tamara
Eindhoven
Ons platte dak opnieuw laten bekleden met bitumen dakbedekking. Hiervoor hebben we duidelijke uitleg gekregen over de toepassing en de duurzaamheid. Een duidelijke & scherpe offerte. Na samen goed te hebben overlegd zijn we met ze in zee gegaan. Een super resultaat!
Van dijk
Tilburg
Daklekkage laten oplossen door dakdekker service b.v. zeer goede prijs / kwaliteit verhouding!
Fam. Kielman
's-Hertogenbosch
Wij hebben ons dakkapel laten renoveren met kunststof trespa & nieuwe dakbedekking. Goed werk geleverd, Goede service. En vriendelijke mensen.

GRATIS DAKINSPECTIE T.W.V. € 69,95

Binnen 24 uur op locatie . Inclusief geheel vrijblijvende offerte

Korte ImPRESSIE

Dakdekker Service B.V. is een modern bedrijf dat zich richt op dakwerken. Een lekkage aan uw dak? Wij ontnemen uw zorg en lossen het probleem graag voor uw op!

Download onze algemene voorwaarden.
Bekijk onze privacy policy

Direct contact opnemen?

Alle rechten voorbehouden © 2018 Dakdekker Service B.V.


×
Hoi,
Kan ik u ergens mee helpen?