fbpx

Pannendak vernieuwen

TIP: VOORDELIGE OPLOSSING

Dakpannen Vervangen: Kosten, Tips & Alle Voordelen

Dakpannen vervangen? Is reparatie van uw pannendak geen optie en wilt u een uw pannendak laten vervangen? Hier bij Dakdekker Service B.V. kunnen we een verscheidenheid aan werkzaamheden uitvoeren als het om pannendaken gaat, van reparaties tot gloednieuwe installaties. We werken rechtstreeks met een team van zeer bekwame, volledig gekwalificeerde dakdekkers, sommigen gespecialiseerd in dakpannen, die hun kennis en ervaring gebruiken om u het best mogelijke eindproduct te bieden.
ALTIJD DE BESTE PRIJS

Wat kost een nieuw dak?

De eerste te beoordelen factor is de dakpannen zelf. Zijn er gebroken dakpannen en, zo ja, is het grootste deel gebroken? Als meer dan 50% van de dakpannen gebroken of gebarsten zijn, wordt een volledige vervanging aanbevolen. Repareren van een pannendak met meer dan 50% breuk is niet rendabel.De tweede factor is de conditie van de onderlaag. Dakpannen zijn poreus en dus niet waterdicht, dus het onderdaksysteem is van vitaal belang om het dak waterdicht te houden. Vaak zien we dat het onderlegsysteem niet goed werkt, terwijl de tegel zelf in goede staat is en nog vele jaren door kan. In deze gevallen kunnen we alleen de onderlaag vervangen, waarbij we de bestaande dakpannen opnieuw installeren.Deze methode kan klanten geld besparen.
DIRECT EEN GRATIS OFFERTE ONTVANGEN?

Dakpan modellen: Vele dakpan opties & mogelijkheden

Het pannendak is als dakbedekking zichtbaar op huizen over de hele wereld, dankzij de combinatie van esthetische kwaliteit en eenvoudige installatie. Als zodanig is het een van de meest populaire dakoplossingen. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en materialen en zijn uiterst veelzijdig en kunnen goed worden gecombineerd met verschillende stijlen van huizen.
PROFESSIONELE VAKMANNEN

Dakpannen vervangen voor een goed waterdicht dak

We zijn trots op een perfecte uitvoering van het begin tot einde en houden u op de hoogte tijdens elke stap van het proces. Als er tijdens het project iets onverwachts gebeurt, bent u altijd de eerste die het weet. Ons doel is om elke klus te klaren volgens dezelfde hoge standaard die men van ons als een van de meest gerenommeerde dakbedekkingsbedrijven in Nederland verwacht.