• 06-47118992
  • 085-3011794
  • info@dakdekkerservice.nl

Plat dak vernieuwen

Dakdekker

Plat dak vernieuwen

Het vernieuwen van een platdak kan u redden van eindeloze problemen en uitgaven bij daken met lekken of problemen die nooit lijken te stoppen. Daken hebben slechts een bepaalde levensduur en als de uwe aan het einde van zijn tijd lijkt te zijn, bel ons dan om met een dakdekker te praten die u kan adviseren over de beste optie voor uw situatie. We zijn in staat om vrijwel elk type van dakbedekking te vernieuwen en installeren en geven u graag een gratis offerte voor uw huis.

Vervanging van uw platte dak

Voordat u besluit om opnieuw te gaan met een dakvervanging, is het het beste om eerst een van onze professionals uw dak gratis te laten inspecteren om te bepalen of een vervanging echt is wat u nodig heeft. Lekken en andere minimale beschadigingen komen vaak voor bij platte daken, bijvoorbeeld stilstaand water en kunnen soms gemakkelijk worden gerepareerd. Wanneer een dak echter zo beschadigd is en in de toekomst duidelijk meer problemen zal veroorzaken, kunt u het beste een nieuw dak laten installeren.
Dakdekker plat dak reparatie
Dakkapel dakbedekking vervangen

Platdak vervangen

Wanneer vervanging van platte daken duidelijk de beste optie is voor uw huis of gebouw, kan ons team van professionals het werk snel en efficiënt uitvoeren, zodat de installatie nauwkeurig en zonder gebreken verloopt. Zo krijgt u in de toekomst geen problemen. Om optimaal te voldoen aan uw behoeften en budget voor een plat dak, biedt Dakdekkerservice een verscheidenheid aan opties voor platte daken. De materialen die worden gebruikt voor verschillende daktypes beïnvloeden de duurzaamheid, levensduur en kosten van het dak. Deze factoren moeten worden overwogen om een duurzaam dak te garanderen dat de investering waard is.

Wanneer is een plat dak verouderd?

Een platdak wordt meestal vervangen onder de volgende omstandigheden:
  • Wanneer het vorige dak oud en versleten is en het materiaal het einde van zijn levensduur en duurzaamheid heeft bereikt.
  • Wanneer het vorige dak op de verkeerde manier is geïnstalleerd waardoor problemen zoals lekken ontstaan.
  • Wanneer consistente lekken het daksysteem hebben beschadigd door de isolatie te bevochtigen, wat leidt tot schimmelvorming.
  • In het laatste geval is vervanging van het dak op komst omdat schimmel de structuur van het gebouw als geheel in gevaar kan brengen, wat uiteindelijk veel duurder zal zijn om te repareren dan om een dakvervanging te krijgen.
dakdekker

Een nieuw platdak nodig?

Als uw dak beschadigd is en u snelle en kwalitatieve vervanging nodig heeft, zijn wij er om u te helpen! Ons team van dakdekkers staat klaar om het dak van uw huis te behandelen, ongeacht de stijl. We zullen een gratis inspectie uitvoeren om na te gaan welke stijlen het beste bij uw huis passen, afhankelijk van uw smaak en budget.

DAKDEKKER SERVICE B.V.

Dakdekker Service B.V. biedt de hoogste kwaliteit afwerking en een ongeëvenaard niveau van expertise in pannendaken, platte daken, reparaties en renovatie’s

0
Dagen Per Week
0
Jaar Garantie
0
Uur Bereikbaar
0
+ Tevreden klanten

WAAROM VOOR ONS KIEZEN?

GEBRAND VOOR KWALITEIT

Snelle service wanneer u deze het meeste nodig heeft! Binnen 24 uur een vrijblijvende prijsopgaven voor uw daklekkage of renovatie.

DUIDELIJK & HELDER

U ontvangt een geheel vrijblijvende, duidelijke en heldere offerte

VOORDELIG GEPRIJSD

Voordelige tarieven met goede service. 24/7 Service!

SNEL BIJ U THUIS

Last van een daklekkage? Wij zijn binnen 24 uur op locatie

10 TOT 15 JAAR GARANTIE

Op al onze werkzaamheden krijgt u minimaal 10 jaar tot 15 jaar garantie

GEBRAND VOOR KWALITEIT

Wij waarderen uw mening, laat ons weten wat u van ons vind.
Wij willen graag uw mening horen zodat wij ons bedrijf kunnen verbeteren.

Fam. Van Vliet
Waalwijk
Ons complete dak laten vervangen door de heren van Dakdekkerservice. Dit is uitstekend uitgevoerd! Super kwaliteit geleverd en hele vriendelijke mannen.
Fam. Hordijk
Capelle a/d Ijssel
Wij hebben dakdekker service benaderd omdat wij een verouderd plat dak hadden. We hebben meerdere offertes vergeleken. Waarbij wij het beste gevoel hadden bij Dakdekker Service. Wij zijn blij met ons besluit ons dak is TOP opgeleverd! Ons dak kan weer een hele ruime tijd mee!
Fam. Van Vught
De Meern
We hadden gebeld ivm een daklekkage. Binnen 3 uur waren 2 jongens voor inspectie hier. We kregen een duidelijke offerte met een goede prijs. Er is goed werk geleverd en ze waren netjes op tijd! Wij zijn tevreden
Jansen
Almere
Onze daklekkage laten repareren door de jongens van dakdekker-service. De lekkage was de zelfde dag nog gemaakt.
Fam. De Boer
Veghel
Na meerdere offertes te hebben opgevraagd zijn wij in zee gegaan met Dakdekker Service. Een heldere offerte. Goede prijs & kwaliteit verhouding. Elke dag netjes op tijd en een lange garantie termijn! Nogmaals bedankt voor ons nieuwe dak
Rick en Tamara
Eindhoven
Ons platte dak opnieuw laten bekleden met bitumen dakbedekking. Hiervoor hebben we duidelijke uitleg gekregen over de toepassing en de duurzaamheid. Een duidelijke & scherpe offerte. Na samen goed te hebben overlegd zijn we met ze in zee gegaan. Een super resultaat!
Van dijk
Tilburg
Daklekkage laten oplossen door dakdekker service b.v. zeer goede prijs / kwaliteit verhouding!
Fam. Kielman
's-Hertogenbosch
Wij hebben ons dakkapel laten renoveren met kunststof trespa & nieuwe dakbedekking. Goed werk geleverd, Goede service. En vriendelijke mensen.

GRATIS DAKINSPECTIE T.W.V. € 69,95

Binnen 24 uur op locatie . Inclusief geheel vrijblijvende offerte

Korte ImPRESSIE

Dakdekker Service B.V. is een modern bedrijf dat zich richt op dakwerken. Een lekkage aan uw dak? Wij ontnemen uw zorg en lossen het probleem graag voor uw op!

Download onze algemene voorwaarden.
Bekijk onze privacy policy

Direct contact opnemen?

Alle rechten voorbehouden © 2018 Dakdekker Service B.V.


×
Hoi,
Kan ik u ergens mee helpen?