fbpx

Plat dak vernieuwen

GEBRAND VOOR KWALITEIT

Plat dak vernieuwen

Het vernieuwen van een platdak kan u redden van eindeloze problemen en uitgaven bij daken met lekken of problemen die nooit lijken te stoppen. Daken hebben slechts een bepaalde levensduur en als de uwe aan het einde van zijn tijd lijkt te zijn, bel ons dan om met een dakdekker te praten die u kan adviseren over de beste optie voor uw situatie. We zijn in staat om vrijwel elk type van dakbedekking te vernieuwen en installeren en geven u graag een gratis offerte voor uw huis.
ALTIJD DE BESTE PRIJS

Vervanging van uw platte dak

Voordat u besluit om opnieuw te gaan met een dakvervanging, is het het beste om eerst een van onze professionals uw dak gratis te laten inspecteren om te bepalen of een vervanging echt is wat u nodig heeft. Lekken en andere minimale beschadigingen komen vaak voor bij platte daken, bijvoorbeeld stilstaand water en kunnen soms gemakkelijk worden gerepareerd. Wanneer een dak echter zo beschadigd is en in de toekomst duidelijk meer problemen zal veroorzaken, kunt u het beste een nieuw dak laten installeren.
PROFESSIONELE VAKMANNEN

Platdak vervangen

Wanneer vervanging van platte daken duidelijk de beste optie is voor uw huis of gebouw, kan ons team van professionals het werk snel en efficiënt uitvoeren, zodat de installatie nauwkeurig en zonder gebreken verloopt. Zo krijgt u in de toekomst geen problemen. Om optimaal te voldoen aan uw behoeften en budget voor een plat dak, biedt Dakdekkerservice een verscheidenheid aan opties voor platte daken. De materialen die worden gebruikt voor verschillende daktypes beïnvloeden de duurzaamheid, levensduur en kosten van het dak. Deze factoren moeten worden overwogen om een duurzaam dak te garanderen dat de investering waard is.
DUURZAAM IN ONDERHOUD

Wanneer is een plat dak verouderd?

Een platdak wordt meestal vervangen onder de volgende omstandigheden:
  • Wanneer het vorige dak oud en versleten is en het materiaal het einde van zijn levensduur en duurzaamheid heeft bereikt.
  • Wanneer het vorige dak op de verkeerde manier is geïnstalleerd waardoor problemen zoals lekken ontstaan.
  • Wanneer consistente lekken het daksysteem hebben beschadigd door de isolatie te bevochtigen, wat leidt tot schimmelvorming.
  • In het laatste geval is vervanging van het dak op komst omdat schimmel de structuur van het gebouw als geheel in gevaar kan brengen, wat uiteindelijk veel duurder zal zijn om te repareren dan om een dakvervanging te krijgen.
Daklekkage repareren breda
platdak vernieuwen
ALTIJD DE BESTE PRIJS

Wat kunt u van onze dakdekkers verwachten?

Wat kan een dakdekker van Dakdekker Service B.V. voor jou betekenen? In principe kunnen al onze dakdekkers alle aan het dak gerelateerde werkzaamheden uitvoeren. Dit zijn een paar veel voorkomende klussen op of aan het dak:

  • Renoveren dak: Als je dakbedekking aan vernieuwing toe is, kan een dakdekker de oude dakbedekking vervangen door een nieuwe.
  • Nieuw dak plaatsen: Bij nieuwbouw of een ingrijpende verbouwing.
  • Inspectie en onderhoud: Veel dakdekkers komen graag je dak inspecteren en onderhoud plegen, zodat je langer van een goed dak geniet.
  • Reparatie: je merkt vooral als je dak kapot is door lekkage. Een dakdekker repareert een kapot dak snel en vakkundig.
ONZE PROJECTEN

BEKIJK HIER ONDER DE KWALITEIT VAN ONS WERK