fbpx

Siliconen Dakbedekking

TIP: VOORDELIGE OPLOSSING

Siliconen dakbedekking

Siliconen dakbedekking? Er zijn talloze dingen die u kunt doen om de levensduur van een plat dak te verlengen en het toevoegen van een siliconen dakbedekking staat bovenaan de lijst. Wanneer een dakcoating op de juiste manier wordt toegepast, kan het uw gebouw tegen lekken beschermen en het uiterlijk van uw gebouw verbeteren. Het beste van alles is dat het u geld kan besparen.
ALTIJD DE BESTE PRIJS

Verleng de levensduur van uw dak

Er zijn een aantal manieren waarop u de levensduur van het dak van uw huis kunt verlengen, waarvan er één is waarop een coating is aangebracht.Wij geloven stellig in de superioriteit van siliconen dakbedekking boven veelgebruikte materialen, zoals acryl. De coating wordt opgespoten of opgerold en het bijwerken kan met een borstel of roller worden uitgevoerd. Siliconen dakbedekking is ideaal voor daken met vreemde of unieke hoeken, omdat het deze gebieden met gemak vult. Hier zijn enkele van de voordelen van siliconen dakbedekking:
RUIM 40 JAAR LEVENSDUUR

Duurzaam & Waterdicht

Of uw huis nu een plat dak heeft, siliconen kunnen de tand des tijds doorstaan. In tegenstelling tot acryl is siliconen niet gemaakt van organische materialen. Daarom wordt het niet beïnvloed door de elementen en zal het niet degraderen of schilferen. Het is een waterdichte toepassing die uw dakbedekking weer met minimaal 40 jaar laat verlengen. siliconen dakbedekking is de superieure keuze als het gaat om het waterdicht maken van het dak. Het beschermt uw dak tegen barre weersomstandigheden. Als waterplassen een probleem zijn, zal siliconen dakbedekking onbeperkt standhouden, omdat het helemaal geen water absorbeert.
REFLECTERENDE WERKING

Enorme kosten besparing

Zelfs voor die paar hete dagen in het jaar is het prettig als uw huis koel blijft. Kies dan voor een siliconen dakbedekking, omdat het de warmte terugkaatst vanwege zijn reflecterende eigenschappen.Siliciumcoating is er in verschillende kleuren, maar de reflecterende aard van witte coating biedt de beste mogelijkheden voor hittevermindering, en bespaart wel 35 procent op de energiekosten van uw huis.

platdak vernieuwen
ALTIJD DE BESTE PRIJS

Wat kunt u van onze dakdekkers verwachten?

Wat kan een dakdekker van Dakdekker Service B.V. voor jou betekenen? In principe kunnen al onze dakdekkers alle aan het dak gerelateerde werkzaamheden uitvoeren. Dit zijn een paar veel voorkomende klussen op of aan het dak:

  • Renoveren dak: Als je dakbedekking aan vernieuwing toe is, kan een dakdekker de oude dakbedekking vervangen door een nieuwe.
  • Nieuw dak plaatsen: Bij nieuwbouw of een ingrijpende verbouwing.
  • Inspectie en onderhoud: Veel dakdekkers komen graag je dak inspecteren en onderhoud plegen, zodat je langer van een goed dak geniet.
  • Reparatie: je merkt vooral als je dak kapot is door lekkage. Een dakdekker repareert een kapot dak snel en vakkundig.