fbpx

Dakdekker

PROFESSIONEEL & VAKKUNDIG

Dakdekker, de vakman voor uw dak!

Een dakdekker is een professional die alles af weet van daken en dakbedekkingen. Een goed dak is water- en weerbestendig, van hoogwaardige materialen gemaakt, en op een kundige manier in elkaar gezet.

Naast het plaatsen van daken, kunnen onze dakdekkers ook zorgen voor een vakkundige reparatie van een lekkend dak, en voor een goede isolatie.

ALTIJD DE BESTE PRIJS

Wat kunt u van onze dakdekkers verwachten?

Wat kan een dakdekker van Dakdekker Service B.V. voor jou betekenen? In principe kunnen al onze dakdekkers alle aan het dak gerelateerde werkzaamheden uitvoeren. Dit zijn een paar veel voorkomende klussen op of aan het dak:

  • Renoveren dak: Als je dakbedekking aan vernieuwing toe is, kan een dakdekker de oude dakbedekking vervangen door een nieuwe.
  • Nieuw dak plaatsen: Bij nieuwbouw of een ingrijpende verbouwing.
  • Inspectie en onderhoud: Veel dakdekkers komen graag je dak inspecteren en onderhoud plegen, zodat je langer van een goed dak geniet.
  • Reparatie: je merkt vooral als je dak kapot is door lekkage. Een dakdekker repareert een kapot dak snel en vakkundig.
  • Oog voor detail. Uw dak wordt netjes opgeleverd met alle puntjes goed en strak afgewerkt.
DOOR HET HELE LAND ACTIEF

Altijd een dakdekker bij u in de buurt!

Heb je een dak wat aan vervanging toe is, of gerepareerd moet worden? Of zoek je een dakdekker voor een nieuwbouwproject?

Dakdekker Service B.V. is een bedrijf dat zich landelijk heeft gevestigd en zo heel het land door gaat om aan daken te werken.

Daklekkage repareren breda
VOORDELIGE OPLOSSINGEN

Geld besparen op onze dakdekker?

Met de volgende tips kun je bezuinigen op de kosten van de werkzaamheden aan je dak:
  • Rijtjeshuis? Ga met de buren in zee en probeer zo korting te krijgen bij een dakdekkersbedrijf.
  • Slecht geïsoleerd? Sla twee vliegen in een klap en laat bij je dakklus gelijk goede isolatie aanbrengen. Dit is een investering die zich later terugbetaalt in een lagere energierekening.
  • Denk je aan zonnepanelen of een groendak? Voor sommige duurzame aanpassingen kun je subsidie krijgen van de overheid..
ONZE PROJECTEN

BEKIJK HIER ONDER DE KWALITEIT VAN ONS WERK