fbpx

Daklekkage Eindhoven

Daklekkage Eindhoven
Daklekkage opsporen
HELP, IK HEB EEN LEKKAGE

Daklekkage Eindhoven

Daklekkage Eindhoven? Bent u woonachtig in Eindhoven en heeft u momenteel een daklekkageWij adviseren om een daklekkage altijd zo snel mogelijk te laten repareren om hogere kosten en grotere schade aan uw woning te voorkomen. 

Een daklekkage is altijd vervelend en komt altijd ongelegen. Gelukkig zijn wij altijd binnen 24 uur op locatie voor het inspecteren van uw dak. 

Hierbij worden foto’s en/of video’s gemaakt van de oorzaak van de lekkage. Hierbij kijken we naar een meest geschikte oplossing om uw daklekkage te repareren.

Wij werken onder andere in regio: Uden, Schijndel, Sint-Oedenrode, Oss, Nuland, Veldhoven, Eindhoven, Helmond.

ALTIJD DE BESTE PRIJS

Daklekkage Opsporen Eindhoven

Een daklekkage opsporen in Eindhoven? Wij zoeken zorgvuldig naar de oorzaak van de lekkage. Er worden duidelijke foto’s en/of video’s gemaakt van de oorzaak. Na het vinden van de lekkage maken overleggen we samen wat de beste oplossing is voor de reparatie. In sommige gevallen is de daklekkage niet meer te repareren.

ALTIJD DE BESTE PRIJS

Daklekkage repareren Eindhoven

Uw dak vakkundig laten repareren door de jongens van Dakdekker Service B.V. In de meeste gevallen kan een daklekkage snel worden verholpen door goedkope dakreparatie’s.

Ook hebben wij te maken met veel verouderde dakbedekkingen. Dit is te zien door openstaande naden, uitgedroogde of uitgescheurde naden, opstaande randen die niet meer in de aluminium daktrim vast zitten, los latende dakbekking.

Wij maken bij een gratis inspectie duidelijke foto’s van de staat van uw dak. Zodat we samen tot een goede oplossing kunnen komen om uw dak te repareren.

ONZE PROJECTEN

BEKIJK HIER ONDER DE KWALITEIT VAN ONS WERK

Direct contact met ons opnemen?

085-3011794

Beschikbaar van Maandag t/m Vrijdag 10:00 – 17:00

Adres Neringen Straat West 3, 5401 GB te Uden

Email info@dakdekkerservice.nl