Daklekkage Spoed

Daklekkage opsporen
BINNEN 24 UUR OP LOCATIE

Daklekkage Spoed

Heeft u spoed bij een daklekkage? Vraag direct om een gratis dakinspectie en wij zijn binnen 24 uur bij u op locatie. Uw daklekkage wordt met spoed opgepakt zodat er altijd binnen 24 uur een dakdekker bij u thuis is.

Wij komen langs voor een gratis inspectie, hierbij worden duidelijke fotos en/of video’s gemaakt van de situatie. Vanuit hier gaan we in overleg de opties doornemen, en maken wij een geheel vrijblijvende offerte.

Daklekkage laten repareren

In de meeste gevallen kunt u uw daklekkage laten repareren. In sommige gevallen kunnen wij het niet direct goed repareren. Dan maken wij een nood voorziening die een aantal dagen waterdichtheid bied. Dit geeft ons de tijd om de juiste materialen te bestellen en later de reparatie uit te voeren.

U krijgt altijd garantie op ons werk! Onze garantie termijnen lopen van 5 tot 15 jaar

ALTIJD DE BESTE PRIJS

Daklekkage met spoed laten repareren

Dankzij onze jaren lange ervaring is geen een daklekkage meer een probleem. Wij beschikken over ruim 30 jaar werk ervaring en weten altijd wel raad met een spoed daklekkage.

Een offerte is geheel vrijblijvend. En wij verzekeren u, altijd de beste prijs!

platdak vernieuwen
BINNEN 24 UUR OP LOCATIE

Beter voorkomen als genezen

U kunt beter een lekkage voor zijn. Dit is omdat alles wat onder de dakbedekking zit vaak van hout of beton is. Als hier water bij komt krijgt het zijn natuurlijke werking en gaat het in en uit zetten. 

Met als gevolg, meer schade. Laat vroeg tijdig uw dak inspecteren op gebreken om grotere schade te voorkomen.

1
×
Hoi,
Kan ik u ergens mee helpen?