fbpx

Daklekkage Spoed

Daklekkage Spoed

Daklekkage spoed? Heeft u een daklekkage en met spoed een dakdekker nodig?  Vraag dan direct om een gratis dakinspectie en wij zijn binnen 24 uur bij u op locatie. Tijdens de inspectie bekijken we de conditie van uw dak grondig, daarbij nemen we duidelijke foto’s en/of video’s van de situatie. 

Vanuit hier gaan we met u in overleg, geven we u advies en maken we een geheel vrijblijvende offerte op. Wanneer u akkoord gaat met de daklekkage offerte, pakken wij uw daklekkage met spoed op. 

Zo zorgen we ervoor dat uw dak zo snel mogelijk weer in orde is en bijkomende schade tot een minimum beperkt wordt.

Met spoed mijn daklekkage repareren.

Heeft u een plat dak of een pannen dak, en eigen huis of bedrijf pand met een lekkend dak? Hier vind u hier alle informatie wat u het beste kunt doen als een lekkage aan uw dak heeft. Kiest u voor  goed onderhoud of voor een nieuw dak? In sommige gevallen heeft het repareren van een dak niet veel zin meer. Het is dus verstandig om altijd een keer per jaar naar het dak te laten kijken op gebreken en punten die slecht zijn en die kunnen gaan lekken. 

De meest voorkomende problemen zijn verstopte afvoeren en verouderde dakbedekking. In de meeste gevallen kan een dak voordelig gerepareerd worden. Als u er maar zo snel mogelijk bij bent. U kunt 24 uur per dag 7 dagen per week een gratis offerte aanvragen om uw dak lek te verhelpen.

Heeft u dus een lekkage aan uw dak? En wilt u uw daklekkage snel laten verhelpen? Raadpleeg een van onze medewerkers voor snelle hulp bij het verhelpen van de lekkage. Direct contact opnemen met een professionele dakdekker. In de meeste gevallen zullen wij binnen 24 uur bij u op locatie zijn. Een dakreparatie kan tijd in beslag nemen.

Wilt u toch liever uw dak laten vervangen? Op deze pagina kunt u alles lezen over een nieuw dak.

WIJ ZIJN BINNEN 24 UUR OP LOCATIE

Daklekkage spoed: Met spoed mijn daklekkage repareren

In de meeste gevallen kunnen wij uw daklekkage direct repareren. Maar helaas is dit niet altijd het geval. 

Soms kunnen we niet meteen tot reparatie overgaan. Wanneer dit het geval is, dan zullen we een noodvoorziening voor u maken die een aantal dagen waterdichtheid biedt. 

Dit geeft ons tijd om de juiste materialen te bestellen en enkele dagen later de reparatie uit te voeren. Hoe dan ook, we zorgen er altijd voor dat u binnen 24 uur wordt geholpen.

Daklekkage Spoed
ALTIJD DE BESTE PRIJS

Daklekkage met spoed maken

Dankzij onze jarenlange ervaring is geen enkele daklekkage een probleem voor ons. We zijn in de afgelopen 30 jaar dat we actief zijn als dakdekker een zeer grote verscheidenheid aan lekkages tegengekomen, hierdoor maakt onze ervaring dat we iedere mogelijke daklekkage met spoed vakkundig kunnen repareren. 

Bovendien zijn al onze dakdekkers goed opgeleid, waardoor ze de juiste kennis en expertise in huis hebben. Het is dan ook niet voor niets dat u bij ons altijd 5 tot 15 jaar garantie ontvangt op het geleverde werk.

ONDERHOUD

Daklekkage: Beter voorkomen als genezen

U kunt beter een lekkage voor zijn. Dit is omdat alles wat onder de dakbedekking zit vaak van hout of beton is. Als hier water bij komt, krijgt het zijn natuurlijke werking en gaat het in en uit zetten. Deze werking kan op deze manier een veel grote schade veroorzaken. Schakel ons daarom ook in voor het onderhoud van uw dak. Wij zorgen ervoor dat uw dak in topconditie wordt gebracht en blijft.

platdak vernieuwen
DIRECT CONTACT

ONLINE EEN GRATIS OFFERTE AANVRAGEN

Wilt u uw daklekkage met spoed laten repareren? Vul dan direct het onderstaande formulier in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op en zorgen ervoor dat onze dakdekker binnen 24 uur ter plaatse is om uw lekkage probleem zo snel mogelijk te verhelpen.

ERVAREN EN VAKKUNDIG

LAAT UW DAKBEDEKKING OVER AAN EEN VAKSPECIALIST

Wanneer het gaat om dakbedekking, bent u bij Dakdekker Service B.V. aan het juiste adres. Wij zijn namelijk gespecialiseerd in daken. Het maakt daarbij niet uit of het nu gaat om het onderhouden, repareren of het vernieuwen van daken. 

U kunt bij ons terecht voor alle soorten daken, van bitumen dakbedekking tot aan een pannendak, wij doen het allemaal.

15 JAAR GARANTIE

BITUMEN DAKBEDEKKING

Een bitumen dak is een perfecte keuze wanneer u bijvoorbeeld een plat dak wilt vernieuwen. De eigenschap van dit soort dak is namelijk dat het zeer duurzaam is en waterdicht. Daarbij heeft een bitumen dak een hoge treksterkte, waardoor het beter bestand is tegen spanningen. 

Hierdoor zullen er niet snel dezelfde soorten scheuren ontstaan waar andere platte en membraam daken om bekend staan. Daarbij is een bitumen dak bestand tegen verschillende weersomstandigheden, waardoor het zelfs tijdens een storm een goede bescherming biedt aan uw huis. 

Daarbij krijgt u een zeer lange fabrieksgarantie op een bitumen dak, waardoor u verzekerd bent van topkwaliteit.