fbpx

Daklekkage

Daklekkage Uden
BINNEN 24 UUR GRATIS OP LOCATIE

DAKLEKKAGE

Daklekkage? Heeft u momenteel last van een daklekkage? U heeft al binnen 24 uur een dakdekker bij u thuis om het probleem te inspecteren

Door middel van duidelijke foto’s van de lekkage kunnen we de oorzaak vast stellen. Hiermee kunnen we de kosten berekenen om de daklekkage op te lossen. 

Gaat u hiermee akkoord? Dan kunnen we in sommige gevallen meteen de lekkage repareren. Anders kijken we of we een nood voorziening kunnen uitvoeren om enkele dagen later de lekkage te repareren.

WIJ ZIJN U SNEL VAN DIENST

DAKLEKKAGE REPAREREN

We bieden snelle daklekkage reparaties wanneer u deze het meest nodig heeft. Als uw huis of bedrijf is getroffen door slecht weer, of andere schade heeft geleden en u nu een lekkend dak heeft, bel ons dan direct. Als u te lang wacht nadat uw dak is beschadigd, kan uw lekkende dak een ernstig probleem worden voor uw huis of bedrijf en uw veel geld kosten. Hoe sneller u ons belt nadat u het probleem opmerkt, hoe beter.
Daklekkage opsporen
Daklekkage Eindhoven
WAT WIJ DOEN

WAT TE DOEN BIJ DAKLEKKAGE

Wij gaan zorgvuldig te werk bij een daklekkage. Schakel direct een van onze dakdekkers in voor een gratis dakinspectie.

  • U dient een aanvraag in bij ons (telefonisch/formulier)
  • Wij nemen z.s.m. contact met u op (altijd binnen 24 uur)
  • U wordt ingepland en onze dakdekker komt naar u toe.
  • Het werk wordt bekeken, beschreven en berekend.
  • Hiervan krijgt u een offerte om de daklekkage te laten maken.
  • Gaat u akkoord? Dan starten we direct of we plannen u in voor een vervolgafspraak.
WIJ ZIJN U SNEL VAN DIENST

Maak vandaag nog een afspraak en voorkom verdere schade aan uw woning.

Vertrouw op onze professionals om met uw lekkende dak om te gaan voordat het erger wordt. Bel ons vandaag om een van de dakdekkers van ons team een inspectie te laten uitvoeren en verdere schade te voorkomen. We zorgen ervoor dat uw dak goed wordt opgeknapt, zodat u in de toekomst geen problemen meer krijgt.
platdak vernieuwen

Daklekkage Spoed

Daklekkage spoed? Heeft u een daklekkage en met spoed een dakdekker nodig

Vraag dan direct om een gratis dakinspectie en wij zijn binnen 24 uur bij u op locatie. Tijdens de inspectie bekijken we de conditie van uw dak grondig, daarbij nemen we duidelijke foto’s en/of video’s van de situatie. 

Vanuit hier gaan we met u in overleg, geven we u advies en maken we een geheel vrijblijvende offerte op. Wanneer u akkoord gaat met de daklekkage offerte, pakken wij uw daklekkage met spoed op. 

Zo zorgen we ervoor dat uw dak zo snel mogelijk weer in orde is en bijkomende schade tot een minimum beperkt wordt.

WIJ ZIJN BINNEN 24 UUR OP LOCATIE

Daklekkage spoed: Met spoed mijn daklekkage repareren

In de meeste gevallen kunnen wij uw daklekkage direct repareren. Maar helaas is dit niet altijd het geval. 

Soms kunnen we niet meteen tot reparatie overgaan. Wanneer dit het geval is, dan zullen we een noodvoorziening voor u maken die een aantal dagen waterdichtheid biedt. 

Dit geeft ons tijd om de juiste materialen te bestellen en enkele dagen later de reparatie uit te voeren. Hoe dan ook, we zorgen er altijd voor dat u binnen 24 uur wordt geholpen.

Daklekkage Spoed
ALTIJD DE BESTE PRIJS

Daklekkage met spoed maken

Dankzij onze jarenlange ervaring is geen enkele daklekkage een probleem voor ons. We zijn in de afgelopen 30 jaar dat we actief zijn als dakdekker een zeer grote verscheidenheid aan lekkages tegengekomen, hierdoor maakt onze ervaring dat we iedere mogelijke daklekkage met spoed vakkundig kunnen repareren. 

Bovendien zijn al onze dakdekkers goed opgeleid, waardoor ze de juiste kennis en expertise in huis hebben. Het is dan ook niet voor niets dat u bij ons altijd 5 tot 15 jaar garantie ontvangt op het geleverde werk.

ONDERHOUD

Daklekkage: Beter voorkomen als genezen

U kunt beter een lekkage voor zijn. Dit is omdat alles wat onder de dakbedekking zit vaak van hout of beton is. Als hier water bij komt, krijgt het zijn natuurlijke werking en gaat het in en uit zetten. Deze werking kan op deze manier een veel grote schade veroorzaken. Schakel ons daarom ook in voor het onderhoud van uw dak. Wij zorgen ervoor dat uw dak in topconditie wordt gebracht en blijft.

platdak vernieuwen
DIRECT CONTACT

ONLINE EEN GRATIS OFFERTE AANVRAGEN

Wilt u uw daklekkage met spoed laten repareren? Vul dan direct het onderstaande formulier in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op en zorgen ervoor dat onze dakdekker binnen 24 uur ter plaatse is om uw lekkage probleem zo snel mogelijk te verhelpen.

ERVAREN EN VAKKUNDIG

LAAT UW DAKBEDEKKING OVER AAN EEN VAKSPECIALIST

Wanneer het gaat om dakbedekking, bent u bij Dakdekker Service B.V. aan het juiste adres. Wij zijn namelijk gespecialiseerd in daken. Het maakt daarbij niet uit of het nu gaat om het onderhouden, repareren of het vernieuwen van daken. 

U kunt bij ons terecht voor alle soorten daken, van bitumen dakbedekking tot aan een pannendak, wij doen het allemaal.

15 JAAR GARANTIE

BITUMEN DAKBEDEKKING

Een bitumen dak is een perfecte keuze wanneer u bijvoorbeeld een plat dak wilt vernieuwen. De eigenschap van dit soort dak is namelijk dat het zeer duurzaam is en waterdicht. Daarbij heeft een bitumen dak een hoge treksterkte, waardoor het beter bestand is tegen spanningen. 

Hierdoor zullen er niet snel dezelfde soorten scheuren ontstaan waar andere platte en membraam daken om bekend staan. Daarbij is een bitumen dak bestand tegen verschillende weersomstandigheden, waardoor het zelfs tijdens een storm een goede bescherming biedt aan uw huis. 

Daarbij krijgt u een zeer lange fabrieksgarantie op een bitumen dak, waardoor u verzekerd bent van topkwaliteit.