Daklekkage

BINNEN 24 UUR GRATIS OP LOCATIE

HEEFT U LAST VAN EEN DAKLEKKAGE?

Daklekkage? Heeft u momenteel last van een daklekkage? U heeft al binnen 24 uur een dakdekker bij u thuis om het probleem te inspecteren

Door middel van duidelijke foto’s van de lekkage kunnen we de oorzaak vast stellen. Hiermee kunnen we de kosten berekenen om de daklekkage op te lossen. Gaat u hiermee akkoord? Dan kunnen we in sommige gevallen meteen de lekkage repareren. Anders kijken we of we een nood voorziening kunnen uitvoeren om enkele dagen later de lekkage te repareren.

WIJ ZIJN U SNEL VAN DIENST

DAKLEKKAGE

We bieden snelle daklekkage reparaties wanneer u deze het meest nodig heeft. Als uw huis of bedrijf is getroffen door slecht weer, of andere schade heeft geleden en u nu een lekkend dak heeft, bel ons dan direct. Als u te lang wacht nadat uw dak is beschadigd, kan uw lekkende dak een ernstig probleem worden voor uw huis of bedrijf en uw veel geld kosten. Hoe sneller u ons belt nadat u het probleem opmerkt, hoe beter.
Daklekkage opsporen
Daklekkage reparatie
Daklekkage opsporen
daklekkage stormschade
WAT WIJ DOEN

ONZE WERKWIJZE BIJ EEN LEKKEND DAK

Onze reparaties bij daklekkages omvatten een beoordeling van uw structuur en het herstellen van eventuele verborgen structurele problemen die mogelijk door de schade zijn ontstaan. We zullen het pad van het lek traceren en ervoor zorgen dat geen van uw bouwmaterialen beschadigd is door het lek op het dak. Als het onopgemerkt zou blijven, kan waterschade je huis- of bedrijf verzwakken en uiteindelijk zelfs vernietigen. Infiltratie van water in uw structuur kan ervoor zorgen dat schimmel uw gebouw kunnen beschadigen.Dit soort zaken moeten meteen worden behandeld, daarom zullen onze dakdekkers de schade aan uw constructie evalueren en een geschikte oplossing aanbevelen.
  • U dient een aanvraag in bij ons (telefonisch/formulier)
  • Wij nemen z.s.m. contact met u op (altijd binnen 24 uur)
  • U wordt ingepland en onze dakdekker komt naar u toe.
  • Het werk wordt bekeken, beschreven en berekend.
  • Hiervan krijgt u een offerte om de daklekkage te laten maken.
  • Gaat u akkoord? Dan starten we direct of we plannen u in voor een vervolgafspraak.
WIJ ZIJN U SNEL VAN DIENST

Maak vandaag nog een afspraak en voorkom verdere schade aan uw woning.

Vertrouw op onze professionals om met uw lekkende dak om te gaan voordat het erger wordt. Bel ons vandaag om een van de dakdekkers van ons team een inspectie te laten uitvoeren en verdere schade te voorkomen. We zorgen ervoor dat uw dak goed wordt opgeknapt, zodat u in de toekomst geen problemen meer krijgt.
platdak vernieuwen
1
×
Hoi,
Kan ik u ergens mee helpen?