• 06-47118992
  • 085-3011794
  • info@dakdekkerservice.nl

Daklekkage

SPOED?

Last van een daklekkage?

Daklekkage? Heeft u momenteel last van een daklekkage? U heeft al binnen 24 uur een dakdekker bij u thuis om het probleem te inspecteren

Door middel van duidelijke foto’s van de lekkage kunnen we de oorzaak vast stellen. Hiermee kunnen we de kosten berekenen om de daklekkage op te lossen. Gaat u hiermee akkoord? Dan kunnen we in sommige gevallen meteen de lekkage repareren. 

Anders kijken we of we een nood voorziening kunnen uitvoeren om enkele dagen later de lekkage te repareren.

Daklekkage

We bieden snelle daklekkage reparaties wanneer u deze het meest nodig heeft. Als uw huis of bedrijf is getroffen door slecht weer, of andere schade heeft geleden en u nu een lekkend dak heeft, bel ons dan direct. Als u te lang wacht nadat uw dak is beschadigd, kan uw lekkende dak een ernstig probleem worden voor uw huis of bedrijf en uw veel geld kosten. Hoe sneller u ons belt nadat u het probleem opmerkt, hoe beter.

Een goede en grondige dakinspectie

Een daklek repareren is niet altijd even duidelijk als je zou denken; onze dakdekkers zullen een grondige inspectie uitvoeren om er zeker van te zijn dat we elke hoek van het probleem hebben behandeld, zodat het de volgende keer dat het regent niet opnieuw zal gebeuren. Ons team is goed in het probleemloos omgaan met probleem daken met reparatie van dekkleden. Bel ons om een gratis offerte te krijgen en laat een van onze professionele dakdekkers een einde maken aan uw lekkende dak problemen!

Onze werkwijze bij daklekkage

Onze reparaties bij daklekkages omvatten een beoordeling van uw structuur en het herstellen van eventuele verborgen structurele problemen die mogelijk door de schade zijn ontstaan. We zullen het pad van het lek traceren en ervoor zorgen dat geen van uw bouwmaterialen beschadigd is door het lek op het dak. Als het onopgemerkt zou blijven, kan waterschade je huis- of bedrijf verzwakken en uiteindelijk zelfs vernietigen. Infiltratie van water in uw structuur kan ervoor zorgen dat schimmel uw gebouw kunnen beschadigen.Dit soort zaken moeten meteen worden behandeld, daarom zullen onze dakdekkers de schade aan uw constructie evalueren en een geschikte oplossing aanbevelen.
  • U dient een aanvraag in bij ons (telefonisch/formulier)
  • Wij nemen z.s.m. contact met u op (altijd binnen 24 uur)
  • U wordt ingepland en onze dakdekker komt naar u toe.
  • Het werk wordt bekeken, beschreven en berekend.
  • Hiervan krijgt u een offerte om de daklekkage te laten maken.
  • Gaat u akkoord? Dan starten we direct of we plannen u in voor een vervolgafspraak.

De juiste diagnose door een dakspecialist

Daklekken kunnen lastig zijn, zeker bij kantoren, zelfs als ze platte of laag hellende daken hebben. Het water heeft meestal behoorlijk ver gereisd voordat u het zal zien. Onze dakdekkers zijn meesters in het opsporen van de lekken, de bron en het vinden van het echte probleem. We repareren de schade, zowel binnen als buiten, om ervoor te zorgen dat deze niet wordt verspreid, zodat uw eigendom beschermd blijft.Verzekeringsclaims moeten snel worden ingediend als uw dak is beschadigd, onze dakdekkers helpen u hierbij. We doen een grondige inspectie die in staat zal zijn om te beantwoorden aan de vereisten van uw verzekeringsmaatschappij.

Maak vandaag nog een afspraak en voorkom verdere schade aan uw woning.

Vertrouw op onze professionals om met uw lekkende dak om te gaan voordat het erger wordt. Bel ons vandaag om een van de dakdekkers van ons team een inspectie te laten uitvoeren en verdere schade te voorkomen. We zorgen ervoor dat uw dak goed wordt opgeknapt, zodat u in de toekomst geen problemen meer krijgt.
nieuw bitumen dak

Neem direct contact op voor een gratis en vrijblijvende offerte.

Onze daklekkage reparatie kan uw dak sparen voor een voortijdige vervanging. Een daklekkage kan heel vervelend zijn, vooral als u niet weet waar de daklekkage zich bevindt! Het is zonde als zowel uw dak en woning schade oploopt. Vraag geheel vrijblijvend om een offerte om uw daklekkage te laten repareren.

DAKDEKKER SERVICE B.V.

Dakdekker Service B.V. biedt de hoogste kwaliteit afwerking en een ongeëvenaard niveau van expertise in pannendaken, platte daken, reparaties en renovatie’s

0
Dagen Per Week
0
Jaar Garantie
0
Uur Bereikbaar
0
+ Tevreden klanten

WAAROM VOOR ONS KIEZEN?

GEBRAND VOOR KWALITEIT

Snelle service wanneer u deze het meeste nodig heeft! Binnen 24 uur een vrijblijvende prijsopgaven voor uw daklekkage of renovatie.

DUIDELIJK & HELDER

U ontvangt een geheel vrijblijvende, duidelijke en heldere offerte

VOORDELIG GEPRIJSD

Voordelige tarieven met goede service. 24/7 Service!

SNEL BIJ U THUIS

Last van een daklekkage? Wij zijn binnen 24 uur op locatie

10 TOT 15 JAAR GARANTIE

Op al onze werkzaamheden krijgt u minimaal 10 jaar tot 15 jaar garantie

GEBRAND VOOR KWALITEIT

Wij waarderen uw mening, laat ons weten wat u van ons vind.
Wij willen graag uw mening horen zodat wij ons bedrijf kunnen verbeteren.

Fam. Van Vliet
Waalwijk
Ons complete dak laten vervangen door de heren van Dakdekkerservice. Dit is uitstekend uitgevoerd! Super kwaliteit geleverd en hele vriendelijke mannen.
Fam. Hordijk
Capelle a/d Ijssel
Wij hebben dakdekker service benaderd omdat wij een verouderd plat dak hadden. We hebben meerdere offertes vergeleken. Waarbij wij het beste gevoel hadden bij Dakdekker Service. Wij zijn blij met ons besluit ons dak is TOP opgeleverd! Ons dak kan weer een hele ruime tijd mee!
Fam. Van Vught
De Meern
We hadden gebeld ivm een daklekkage. Binnen 3 uur waren 2 jongens voor inspectie hier. We kregen een duidelijke offerte met een goede prijs. Er is goed werk geleverd en ze waren netjes op tijd! Wij zijn tevreden
Jansen
Almere
Onze daklekkage laten repareren door de jongens van dakdekker-service. De lekkage was de zelfde dag nog gemaakt.
Fam. De Boer
Veghel
Na meerdere offertes te hebben opgevraagd zijn wij in zee gegaan met Dakdekker Service. Een heldere offerte. Goede prijs & kwaliteit verhouding. Elke dag netjes op tijd en een lange garantie termijn! Nogmaals bedankt voor ons nieuwe dak
Rick en Tamara
Eindhoven
Ons platte dak opnieuw laten bekleden met bitumen dakbedekking. Hiervoor hebben we duidelijke uitleg gekregen over de toepassing en de duurzaamheid. Een duidelijke & scherpe offerte. Na samen goed te hebben overlegd zijn we met ze in zee gegaan. Een super resultaat!
Van dijk
Tilburg
Daklekkage laten oplossen door dakdekker service b.v. zeer goede prijs / kwaliteit verhouding!
Fam. Kielman
's-Hertogenbosch
Wij hebben ons dakkapel laten renoveren met kunststof trespa & nieuwe dakbedekking. Goed werk geleverd, Goede service. En vriendelijke mensen.

GRATIS DAKINSPECTIE T.W.V. € 69,95

Binnen 24 uur op locatie . Inclusief geheel vrijblijvende offerte

Korte ImPRESSIE

Dakdekker Service B.V. is een modern bedrijf dat zich richt op dakwerken. Een lekkage aan uw dak? Wij ontnemen uw zorg en lossen het probleem graag voor uw op!

Download onze algemene voorwaarden.
Bekijk onze privacy policy

Direct contact opnemen?

Alle rechten voorbehouden © 2018 Dakdekker Service B.V.


×
Hoi,
Kan ik u ergens mee helpen?