fbpx

Dakcoating

TIP: VOORDELIGE OPLOSSING

DAKCOATING: U HEEFT EEN HEEL NIEUW DAK!

Dakcoating voor uw pannendak? Weerstomstandigheden, warmte, vervuiling en wind zorgen voor slijtage van uw dak. U kunt last krijgen van natte, poreuze pannen, alg aanslag, en andere vervuiling die de uw dak er niet mooier op maken. Het plaatsten van een nieuw dak is een behoorlijke investering en niet altijd nodig. Wij hebben een andere oplossing voor u: een dakcoating.
ALTIJD DE BESTE PRIJS

Voordelige oplossing voor een duurzaam dak

Als u probeert een volledige vervanging van uw dak te voorkomen vanwege het ongemak of de kosten, hebben we een veel betaalbare oplossing voor u: dakcoating. Onze dakcoatings kunnen worden aangebracht op vrijwel elk type dakbedekkingsmateriaal, inclusief enkel laags, metaal, gemodificeerd bitumen en polyurethaanschuim.
WAAROM UW DAK LATEN COATEN

HIERONDER LEEST U DE VOORDELEN VAN DAKCOATING

  • Waterbestendig
  • Zeer duurzaam
  • Naadloos
  • Licht- geen gewichtbelasting
  • Geschikt in elke RAL kleur
  • Geen complete dakrenovatie nodig
VERLENG DE LEVENSDUUR VAN UW DAK

EEN WATERDICHTE en duurzame coating

Een van de dakcoatings die wij aanbieden is een rubberen dakcoating. Het membraan blijft achter met een naadloze laag van bescherming die extreem duurzaam is. Onze klanten houden echt van dit type coating (vooral degene met platte daken) omdat ze goed zijn in het besparen van energie en zeer effectief zijn in het afdichten van het dak. Waarom zou u de moeite nemen om het bestaande membraan te vervangen, dat binnenkort weer verslijt omdat het niet is gecoat? Onze service geeft het dak een complete waterdichte buitenkant zonder veel gedoe en het is een stuk minder duur.
ONZE PROJECTEN

BEKIJK HIER ONDER DE KWALITEIT VAN ONS WERK