• 06-47118992
  • 085-3011794
  • info@dakdekkerservice.nl

Dakcoating

TIP

DAKCOATING: U HEEFT EEN HEEL NIEUW DAK!

Dakcoating voor uw pannendak? Weerstomstandigheden, warmte, vervuiling en wind zorgen voor slijtage van uw dak. U kunt last krijgen van natte, poreuze pannen, alg aanslag, en andere vervuiling die de uw dak er niet mooier op maken. Het plaatsten van een nieuw dak is een behoorlijke investering en niet altijd nodig. Wij hebben een andere oplossing voor u: een dakcoating.

Voordelige oplossing voor een duurzaam dak

Als u probeert een volledige vervanging van uw dak te voorkomen vanwege het ongemak of de kosten, hebben we een veel betaalbare oplossing voor u: dakcoating. Onze dakcoatings kunnen worden aangebracht op vrijwel elk type dakbedekkingsmateriaal, inclusief enkel laags, metaal, gemodificeerd bitumen en polyurethaanschuim.

Duurzaamheid

Goedkoper als een nieuw dak

Sneller verwerkt

Voordelen van dakcoating

  • Waterbestendig
  • Zeer Duurzaam
  • Naadloos
  • Licht- geen gewichtbelasting
  • Geen complete dakrenovatie nodig
  • Geschikt voor elke RAL kleur

Een waterdichte en duurzame coating

Een van de dakcoatings die wij aanbieden is een rubberen dakcoating. Het membraan blijft achter met een naadloze laag van bescherming die extreem duurzaam is. Onze klanten houden echt van dit type coating (vooral degene met platte daken) omdat ze goed zijn in het besparen van energie en zeer effectief zijn in het afdichten van het dak. Waarom zou u de moeite nemen om het bestaande membraan te vervangen, dat binnenkort weer verslijt omdat het niet is gecoat? Onze service geeft het dak een complete waterdichte buitenkant zonder veel gedoe en het is een stuk minder duur.

Geld besparen op uw dakrenovatie

De dakcoating die we aanbieden is veel minder duur dan een volledige nieuwe dakbedekking en veel gemakkelijker en sneller aan te brengen. We voeren een dakcoating uit zonder dat we u hoeven te storen! We kunnen dit ook toepassen op elk plat of laag hellend dak en metalen daken.

DAKDEKKER SERVICE B.V.

Dakdekker Service B.V. biedt de hoogste kwaliteit afwerking en een ongeëvenaard niveau van expertise in pannendaken, platte daken, reparaties en renovatie’s

0
Dagen Per Week
0
Jaar Garantie
0
Uur Bereikbaar
0
+ Tevreden klanten

WAAROM VOOR ONS KIEZEN?

GEBRAND VOOR KWALITEIT

Snelle service wanneer u deze het meeste nodig heeft! Binnen 24 uur een vrijblijvende prijsopgaven voor uw daklekkage of renovatie.

DUIDELIJK & HELDER

U ontvangt een geheel vrijblijvende, duidelijke en heldere offerte

VOORDELIG GEPRIJSD

Voordelige tarieven met goede service. 24/7 Service!

SNEL BIJ U THUIS

Last van een daklekkage? Wij zijn binnen 24 uur op locatie

10 TOT 15 JAAR GARANTIE

Op al onze werkzaamheden krijgt u minimaal 10 jaar tot 15 jaar garantie

GEBRAND VOOR KWALITEIT

Wij waarderen uw mening, laat ons weten wat u van ons vind.
Wij willen graag uw mening horen zodat wij ons bedrijf kunnen verbeteren.

Fam. Van Vliet
Waalwijk
Ons complete dak laten vervangen door de heren van Dakdekkerservice. Dit is uitstekend uitgevoerd! Super kwaliteit geleverd en hele vriendelijke mannen.
Fam. Hordijk
Capelle a/d Ijssel
Wij hebben dakdekker service benaderd omdat wij een verouderd plat dak hadden. We hebben meerdere offertes vergeleken. Waarbij wij het beste gevoel hadden bij Dakdekker Service. Wij zijn blij met ons besluit ons dak is TOP opgeleverd! Ons dak kan weer een hele ruime tijd mee!
Fam. Van Vught
De Meern
We hadden gebeld ivm een daklekkage. Binnen 3 uur waren 2 jongens voor inspectie hier. We kregen een duidelijke offerte met een goede prijs. Er is goed werk geleverd en ze waren netjes op tijd! Wij zijn tevreden
Jansen
Almere
Onze daklekkage laten repareren door de jongens van dakdekker-service. De lekkage was de zelfde dag nog gemaakt.
Fam. De Boer
Veghel
Na meerdere offertes te hebben opgevraagd zijn wij in zee gegaan met Dakdekker Service. Een heldere offerte. Goede prijs & kwaliteit verhouding. Elke dag netjes op tijd en een lange garantie termijn! Nogmaals bedankt voor ons nieuwe dak
Rick en Tamara
Eindhoven
Ons platte dak opnieuw laten bekleden met bitumen dakbedekking. Hiervoor hebben we duidelijke uitleg gekregen over de toepassing en de duurzaamheid. Een duidelijke & scherpe offerte. Na samen goed te hebben overlegd zijn we met ze in zee gegaan. Een super resultaat!
Van dijk
Tilburg
Daklekkage laten oplossen door dakdekker service b.v. zeer goede prijs / kwaliteit verhouding!
Fam. Kielman
's-Hertogenbosch
Wij hebben ons dakkapel laten renoveren met kunststof trespa & nieuwe dakbedekking. Goed werk geleverd, Goede service. En vriendelijke mensen.

GRATIS DAKINSPECTIE T.W.V. € 69,95

Binnen 24 uur op locatie . Inclusief geheel vrijblijvende offerte

Korte ImPRESSIE

Dakdekker Service B.V. is een modern bedrijf dat zich richt op dakwerken. Een lekkage aan uw dak? Wij ontnemen uw zorg en lossen het probleem graag voor uw op!

Download onze algemene voorwaarden.
Bekijk onze privacy policy

Direct contact opnemen?

Alle rechten voorbehouden © 2018 Dakdekker Service B.V.


×
Hoi,
Kan ik u ergens mee helpen?