• 06-47118992
  • 085-3011794
  • info@dakdekkerservice.nl

Nokvorst

Nokvorst

Zoals de naam al doet vermoeden, bedekt een nokvorst de rand, of het hoogste punt waar twee tegels samenkomen. Zonder een nokvorst zou er een opening zijn waar water zou binnenstromen als het zou regenen.De conditie van een nokvorst bepaalt uiteindelijk hoe waterdicht dit kruispunt op een dak is. Door gebarsten, gebroken of ontbrekende mortel kan water door de dakholte sijpelen, wat leidt tot waterschade aan plafonds en de structuur van uw huis.Een nokvorst die in slechte staat is, heeft ook een aanzienlijke invloed op het uiterlijk van een dak. Gebarsten en ontbrekende mortel en slecht uitgelijnde nokvorsten maken een dak oud en slecht onderhouden.
Nokvorst

Nokvorst Renovatie: Invloeden op een pannendak

Beweging van het dak zorgt er ook voor dat de mortel of specie uiteindelijk breekt en de hechting tussen van de nokvorst verslechtert. Een belangrijke oorzaak van beweging is de constante uitzetting en samentrekking van dragende balken wanneer ze reageren op de veranderende extreme temperaturen.Gewicht en zwaartekracht veroorzaken ook beweging. Betegelde daken zijn zwaar, wat enorme druk uitoefent op de dragende balken. In de loop van de tijd kan hout doorbuigen en zelfs barsten of breken onder belasting. 

Nokvorst reparatie

Betegelde daken zijn een duurzamedakbedekking, maar na verloop van tijd worden ze blootgesteld aan de constante extremen van de elementen – wind, regen, zon en kou. Dit zorgt er uiteindelijk voor dat de mortel afbreekt tot het punt dat het tot een afbrokkelende massa wordt gereduceerd.Zonder goed onderhoud, kan de gehele nokvorst losraken en onstabiel worden. De sleutel tot goed onderhoud van het dak is het repareren van de nokvorsten lang voordat het risico van waterschade aan uw huis ontstaat.

Nokvorst reparatie prijs

Het is moeilijk om de prijs voorafgaand te bepalen. Dit is omdat elk dak anders is, en er talloze verschillende nokpannen zijn. Meer informatie? Dan kunt u kunt informeren naar de mogelijkheden of vragen naar een vrijblijvende offerte.

DAKDEKKER SERVICE B.V.

Dakdekker Service B.V. biedt de hoogste kwaliteit afwerking en een ongeëvenaard niveau van expertise in pannendaken, platte daken, reparaties en renovatie’s

0
Dagen Per Week
0
Jaar Garantie
0
Uur Bereikbaar
0
+ Tevreden klanten

WAAROM VOOR ONS KIEZEN?

GEBRAND VOOR KWALITEIT

Snelle service wanneer u deze het meeste nodig heeft! Binnen 24 uur een vrijblijvende prijsopgaven voor uw daklekkage of renovatie.

DUIDELIJK & HELDER

U ontvangt een geheel vrijblijvende, duidelijke en heldere offerte

VOORDELIG GEPRIJSD

Voordelige tarieven met goede service. 24/7 Service!

SNEL BIJ U THUIS

Last van een daklekkage? Wij zijn binnen 24 uur op locatie

10 TOT 15 JAAR GARANTIE

Op al onze werkzaamheden krijgt u minimaal 10 jaar tot 15 jaar garantie

GEBRAND VOOR KWALITEIT

Wij waarderen uw mening, laat ons weten wat u van ons vind.
Wij willen graag uw mening horen zodat wij ons bedrijf kunnen verbeteren.

Fam. Van Vliet
Waalwijk
Ons complete dak laten vervangen door de heren van Dakdekkerservice. Dit is uitstekend uitgevoerd! Super kwaliteit geleverd en hele vriendelijke mannen.
Fam. Hordijk
Capelle a/d Ijssel
Wij hebben dakdekker service benaderd omdat wij een verouderd plat dak hadden. We hebben meerdere offertes vergeleken. Waarbij wij het beste gevoel hadden bij Dakdekker Service. Wij zijn blij met ons besluit ons dak is TOP opgeleverd! Ons dak kan weer een hele ruime tijd mee!
Fam. Van Vught
De Meern
We hadden gebeld ivm een daklekkage. Binnen 3 uur waren 2 jongens voor inspectie hier. We kregen een duidelijke offerte met een goede prijs. Er is goed werk geleverd en ze waren netjes op tijd! Wij zijn tevreden
Jansen
Almere
Onze daklekkage laten repareren door de jongens van dakdekker-service. De lekkage was de zelfde dag nog gemaakt.
Fam. De Boer
Veghel
Na meerdere offertes te hebben opgevraagd zijn wij in zee gegaan met Dakdekker Service. Een heldere offerte. Goede prijs & kwaliteit verhouding. Elke dag netjes op tijd en een lange garantie termijn! Nogmaals bedankt voor ons nieuwe dak
Rick en Tamara
Eindhoven
Ons platte dak opnieuw laten bekleden met bitumen dakbedekking. Hiervoor hebben we duidelijke uitleg gekregen over de toepassing en de duurzaamheid. Een duidelijke & scherpe offerte. Na samen goed te hebben overlegd zijn we met ze in zee gegaan. Een super resultaat!
Van dijk
Tilburg
Daklekkage laten oplossen door dakdekker service b.v. zeer goede prijs / kwaliteit verhouding!
Fam. Kielman
's-Hertogenbosch
Wij hebben ons dakkapel laten renoveren met kunststof trespa & nieuwe dakbedekking. Goed werk geleverd, Goede service. En vriendelijke mensen.

GRATIS DAKINSPECTIE T.W.V. € 69,95

Binnen 24 uur op locatie . Inclusief geheel vrijblijvende offerte

Korte ImPRESSIE

Dakdekker Service B.V. is een modern bedrijf dat zich richt op dakwerken. Een lekkage aan uw dak? Wij ontnemen uw zorg en lossen het probleem graag voor uw op!

Download onze algemene voorwaarden.
Bekijk onze privacy policy

Direct contact opnemen?

Alle rechten voorbehouden © 2018 Dakdekker Service B.V.


×
Hoi,
Kan ik u ergens mee helpen?