• 06-47118992
  • 085-3011794
  • info@dakdekkerservice.nl

Plat dak repareren

Plat dak repareren

Plat dak repareren? Hoewel platte daken nogal wat voordelen bieden voor elk gebouw, zijn ze niet immuun voor problemen. En hoewel die problemen hoogstwaarschijnlijk enige reparaties vereisen, betekent dit niet dat het tijd is voor vervanging. Kleine reparaties kunnen de levensduur van uw platte dak verlengen. Bij Dakdekker Service doen we er alles aan wat uw platte dak nodig heeft om uw dak zo lang mogelijk goed te houden.

Dakdekker plat dak reparatie

Platdak inspectie: Voorkom onnodige hoge kosten aan uw dak

Platte daken moeten regelmatig worden geïnspecteerd (vooral na zware stormen) om ervoor te zorgen dat kleine beschadigingen geen grote problemen worden. Hoewel regelmatige inspecties misschien overdreven lijken, is het beter om een inspectie te laten doen dan later grote en kostbare problemen te krijgen.

Nat plat dak repareren?

Een van de weinige nadelen van platte daken is hun neiging om water te verzamelen, vooral in gebieden met zware neerslag. Hoewel regen een onaangenaam ongemak voor mensen kan zijn, kan overtollig water grote problemen veroorzaken voor platte daken als het probleem niet verholpen wordt. Maar als dit binnen de eerste paar dagen van wordt aangepakt, is de kans groter dat schade kan worden voorkomen.

Verleng de levensduur van uw platte dak

Een probleem met uw platte dak betekent niet noodzakelijk dat het tijd is voor vervanging. Dakdekker Service neemt de tijd om alle huidige en toekomstige problemen te detecteren. Juiste kleine correcties kunnen de levensduur van uw dak verlengen.

Voordelen reparatie plat dak

Onderhoud en restauratie van een plat dak kan het leven van uw dak tot 10 jaar verlengen.

Reparatie van een plat dak is kosten effectiever dan dak vervanging. Dakcoatings die bij restauratie worden gebruikt, kunnen tot 90% van de warmte van de zon weerkaatsen.

Plat dak repareren kosten

De kosten zijn vooraf moeilijk in te schatten. Wij raden u aan om gebruik te maken van onze gratis inspectie zodat wij ter plaatsen een vrijblijvende offerte kunnen opstellen. Dakdekker Service repareert al 30 jaar platte daken in Nederland. Als het dak van uw huis of bedrijf lekt, kunnen we het repareren met superieure afwerking en materialen. Wij zijn gespecialiseerd in alle soorten platte daken. Onze experts bepalen welke oplossing het beste bij u past, op basis van uw type gebouw en uw budget.
dakdekker

DAKDEKKER SERVICE B.V.

Dakdekker Service B.V. biedt de hoogste kwaliteit afwerking en een ongeëvenaard niveau van expertise in pannendaken, platte daken, reparaties en renovatie’s

0
Dagen Per Week
0
Jaar Garantie
0
Uur Bereikbaar
0
+ Tevreden klanten

WAAROM VOOR ONS KIEZEN?

GEBRAND VOOR KWALITEIT

Snelle service wanneer u deze het meeste nodig heeft! Binnen 24 uur een vrijblijvende prijsopgaven voor uw daklekkage of renovatie.

DUIDELIJK & HELDER

U ontvangt een geheel vrijblijvende, duidelijke en heldere offerte

VOORDELIG GEPRIJSD

Voordelige tarieven met goede service. 24/7 Service!

SNEL BIJ U THUIS

Last van een daklekkage? Wij zijn binnen 24 uur op locatie

10 TOT 15 JAAR GARANTIE

Op al onze werkzaamheden krijgt u minimaal 10 jaar tot 15 jaar garantie

GEBRAND VOOR KWALITEIT

Wij waarderen uw mening, laat ons weten wat u van ons vind.
Wij willen graag uw mening horen zodat wij ons bedrijf kunnen verbeteren.

Fam. Van Vliet
Waalwijk
Ons complete dak laten vervangen door de heren van Dakdekkerservice. Dit is uitstekend uitgevoerd! Super kwaliteit geleverd en hele vriendelijke mannen.
Fam. Hordijk
Capelle a/d Ijssel
Wij hebben dakdekker service benaderd omdat wij een verouderd plat dak hadden. We hebben meerdere offertes vergeleken. Waarbij wij het beste gevoel hadden bij Dakdekker Service. Wij zijn blij met ons besluit ons dak is TOP opgeleverd! Ons dak kan weer een hele ruime tijd mee!
Fam. Van Vught
De Meern
We hadden gebeld ivm een daklekkage. Binnen 3 uur waren 2 jongens voor inspectie hier. We kregen een duidelijke offerte met een goede prijs. Er is goed werk geleverd en ze waren netjes op tijd! Wij zijn tevreden
Jansen
Almere
Onze daklekkage laten repareren door de jongens van dakdekker-service. De lekkage was de zelfde dag nog gemaakt.
Fam. De Boer
Veghel
Na meerdere offertes te hebben opgevraagd zijn wij in zee gegaan met Dakdekker Service. Een heldere offerte. Goede prijs & kwaliteit verhouding. Elke dag netjes op tijd en een lange garantie termijn! Nogmaals bedankt voor ons nieuwe dak
Rick en Tamara
Eindhoven
Ons platte dak opnieuw laten bekleden met bitumen dakbedekking. Hiervoor hebben we duidelijke uitleg gekregen over de toepassing en de duurzaamheid. Een duidelijke & scherpe offerte. Na samen goed te hebben overlegd zijn we met ze in zee gegaan. Een super resultaat!
Van dijk
Tilburg
Daklekkage laten oplossen door dakdekker service b.v. zeer goede prijs / kwaliteit verhouding!
Fam. Kielman
's-Hertogenbosch
Wij hebben ons dakkapel laten renoveren met kunststof trespa & nieuwe dakbedekking. Goed werk geleverd, Goede service. En vriendelijke mensen.

GRATIS DAKINSPECTIE T.W.V. € 69,95

Binnen 24 uur op locatie . Inclusief geheel vrijblijvende offerte

Korte ImPRESSIE

Dakdekker Service B.V. is een modern bedrijf dat zich richt op dakwerken. Een lekkage aan uw dak? Wij ontnemen uw zorg en lossen het probleem graag voor uw op!

Download onze algemene voorwaarden.
Bekijk onze privacy policy

Direct contact opnemen?

Alle rechten voorbehouden © 2018 Dakdekker Service B.V.


×
Hoi,
Kan ik u ergens mee helpen?