fbpx

Plat dak repareren

TIP: VOORDELIGE OPLOSSING

Platdak repareren

Plat dak repareren? Hoewel platte daken nogal wat voordelen bieden voor elk gebouw, zijn ze niet immuun voor problemen. En hoewel die problemen hoogstwaarschijnlijk enige reparaties vereisen, betekent dit niet dat het tijd is voor vervanging. Kleine reparaties kunnen de levensduur van uw platte dak verlengen. Bij Dakdekker Service doen we er alles aan wat uw platte dak nodig heeft om uw dak zo lang mogelijk goed te houden.
ALTIJD DE BESTE PRIJS

Platdak inspectie: Voorkom onnodige hoge kosten aan uw dak

Platte daken moeten regelmatig worden geïnspecteerd (vooral na zware stormen) om ervoor te zorgen dat kleine beschadigingen geen grote problemen worden. Hoewel regelmatige inspecties misschien overdreven lijken, is het beter om een inspectie te laten doen dan later grote en kostbare problemen te krijgen.
BINNEN 24 UUR VAN UW DAKLEKKAGE AF

Nat Platdak repareren

Een van de weinige nadelen van platte daken is hun neiging om water te verzamelen, vooral in gebieden met zware neerslag. Hoewel regen een onaangenaam ongemak voor mensen kan zijn, kan overtollig water grote problemen veroorzaken voor platte daken als het probleem niet verholpen wordt. Maar als dit binnen de eerste paar dagen van wordt aangepakt, is de kans groter dat schade kan worden voorkomen.
platdak vernieuwen
GOEDE DUURZAME OPLOSSINGEN

Verleng de levensduur van uw platte dak

Een probleem met uw platte dak betekent niet noodzakelijk dat het tijd is voor vervanging. Dakdekker Service neemt de tijd om alle huidige en toekomstige problemen te detecteren. Juiste kleine correcties kunnen de levensduur van uw dak verlengen.
WAAROM UW DAK LATEN REPAREREN

Voordelen reparatie plat dak

Onderhoud en restauratie van een plat dak kan het leven van uw dak tot 10 jaar verlengen.Reparatie van een plat dak is kosten effectiever dan dak vervanging. Dakcoatings die bij restauratie worden gebruikt, kunnen tot 90% van de warmte van de zon weerkaatsen.
HOEVEEL KOST EEN DAKREPARATIE?

Plat dak repareren kosten

De kosten zijn vooraf moeilijk in te schatten. Wij raden u aan om gebruik te maken van onze gratis inspectie zodat wij ter plaatsen een vrijblijvende offerte kunnen opstellen. Dakdekker Service repareert al 30 jaar platte daken in Nederland. Als het dak van uw huis of bedrijf lekt, kunnen we het repareren met superieure afwerking en materialen. Wij zijn gespecialiseerd in alle soorten platte daken. Onze experts bepalen welke oplossing het beste bij u past, op basis van uw type gebouw en uw budget.