• 06-47118992
  • 085-3011794
  • info@dakdekkerservice.nl

Schoorsteen inspectie

Schoorsteen inspectie

Door de stijgende energiekosten beginnen steeds meer mensen hun houtkachels en open haarden te gebruiken. Het is belangrijk om op de hoogte te blijven van het onderhoud, omdat apparaten voor het verbranden van vaste brandstoffen vaker moeten worden geïnspecteerd en onderhouden dan olie- of gastoestellen. Naast veiligheidsredenen draagt het onderhouden van uw schoorsteen ook bij aan een betere werking van uw openhaard of kachel.De meeste producenten van open haarden adviseren dat een haard minstens één keer per jaar moet worden geïnspecteerd en geveegd, en sommige zeggen zelfs vaker, afhankelijk van het gebruik.

Vuile schoorstenen verhogen het brand risico

Wist u dat er dagelijks 6 schoorsteen branden in nederland zijn!

Brandweer Nederland
U ziet het misschien niet van buitenaf, maar na verloop van tijd zal creosoot zich in uw schoorsteen of houtkachel ophopen. Creosoot is licht ontvlambaar; indien niet goed onderhouden, kan een vonk een schoorsteenbrand veroorzaken. Dit levert grote schade aan de open haard, schoorsteenof in het slechtste geval aan uw hele huis.Creosoot is een zeer zuur bijproduct dat kan leiden tot erosie van metalen rookgasafscheiders, evenals mortelverbindingen in kleigrondvoeringen. Het kan ook de inwendige onderdelen van de haard aantasten, zoals de dempereenheiden rookruimte. Vanwege het schadelijke karakter van het bijproduct “creosoot” raden we u aan om uw schoorsteen in de lente schoon te maken om de levensduur van de componenten van uw haard en schoorsteen te verlengen.

Schoorsteen inspectie met beeld en camera

Dakdekker Service B.V. biedt nu een extra beschermingsniveau met behulp van een video voor inspectie van uw schoorsteen aan de binnenzijde. Hiermee kunnen we de binnenbekleding van de schoorsteenmantel en het rookkanaal voor en na het schoonmaken inspecteren, waardoor problemen en potentiële risico’s veel effectiever worden opgespoord.

Koolmonoxide gevaar

Als het rookkanaal niet regelmatig wordt onderhouden, kan dit ervoor zorgen dat de luchtdoorvoer door de schoorsteen wordt verminderd, waardoor rook en giftig koolmonoxide in uw huis terechtkomen. Meestal wordt de luchtpassage die geblokkeerd raakt, veroorzaakt door onjuiste verbranding. Het kan ook komen door het verbranden van hout dat te groen, te droog of gewoon ongeschikt is voor de open haard.

Neem contact op en laat uw schoorsteen inspecteren

Wanneer u ons belt, vragen we u naar informatie over de geschiedenis van de haard, eventuele problemen die u ondervindt en de bereikbaarheid van de schoorsteen. Ons belangrijkste doel is de veiligheid voor u als huiseigenaar te garanderen en op de hoogte te zijn van uw systeem.Naast het inspecteren en reinigen van de binnenkant van uw schoorsteen, biedt Dakbedekkers ook services voor reparaties aan de buitenkant van de schoorsteen aan. Tijdens de inspectie zullen eventuele problemen aan de buitenkant van uw schoorsteen worden besproken.Neem contact met ons op voor een inspectie om te zorgen dat uw huis en gezin veilig zijn.

DAKDEKKER SERVICE B.V.

Dakdekker Service B.V. biedt de hoogste kwaliteit afwerking en een ongeëvenaard niveau van expertise in pannendaken, platte daken, reparaties en renovatie’s

0
Dagen Per Week
0
Jaar Garantie
0
Uur Bereikbaar
0
+ Tevreden klanten

WAAROM VOOR ONS KIEZEN?

GEBRAND VOOR KWALITEIT

Snelle service wanneer u deze het meeste nodig heeft! Binnen 24 uur een vrijblijvende prijsopgaven voor uw daklekkage of renovatie.

DUIDELIJK & HELDER

U ontvangt een geheel vrijblijvende, duidelijke en heldere offerte

VOORDELIG GEPRIJSD

Voordelige tarieven met goede service. 24/7 Service!

SNEL BIJ U THUIS

Last van een daklekkage? Wij zijn binnen 24 uur op locatie

10 TOT 15 JAAR GARANTIE

Op al onze werkzaamheden krijgt u minimaal 10 jaar tot 15 jaar garantie

GEBRAND VOOR KWALITEIT

Wij waarderen uw mening, laat ons weten wat u van ons vind.
Wij willen graag uw mening horen zodat wij ons bedrijf kunnen verbeteren.

Fam. Van Vliet
Waalwijk
Ons complete dak laten vervangen door de heren van Dakdekkerservice. Dit is uitstekend uitgevoerd! Super kwaliteit geleverd en hele vriendelijke mannen.
Fam. Hordijk
Capelle a/d Ijssel
Wij hebben dakdekker service benaderd omdat wij een verouderd plat dak hadden. We hebben meerdere offertes vergeleken. Waarbij wij het beste gevoel hadden bij Dakdekker Service. Wij zijn blij met ons besluit ons dak is TOP opgeleverd! Ons dak kan weer een hele ruime tijd mee!
Fam. Van Vught
De Meern
We hadden gebeld ivm een daklekkage. Binnen 3 uur waren 2 jongens voor inspectie hier. We kregen een duidelijke offerte met een goede prijs. Er is goed werk geleverd en ze waren netjes op tijd! Wij zijn tevreden
Jansen
Almere
Onze daklekkage laten repareren door de jongens van dakdekker-service. De lekkage was de zelfde dag nog gemaakt.
Fam. De Boer
Veghel
Na meerdere offertes te hebben opgevraagd zijn wij in zee gegaan met Dakdekker Service. Een heldere offerte. Goede prijs & kwaliteit verhouding. Elke dag netjes op tijd en een lange garantie termijn! Nogmaals bedankt voor ons nieuwe dak
Rick en Tamara
Eindhoven
Ons platte dak opnieuw laten bekleden met bitumen dakbedekking. Hiervoor hebben we duidelijke uitleg gekregen over de toepassing en de duurzaamheid. Een duidelijke & scherpe offerte. Na samen goed te hebben overlegd zijn we met ze in zee gegaan. Een super resultaat!
Van dijk
Tilburg
Daklekkage laten oplossen door dakdekker service b.v. zeer goede prijs / kwaliteit verhouding!
Fam. Kielman
's-Hertogenbosch
Wij hebben ons dakkapel laten renoveren met kunststof trespa & nieuwe dakbedekking. Goed werk geleverd, Goede service. En vriendelijke mensen.

GRATIS DAKINSPECTIE T.W.V. € 69,95

Binnen 24 uur op locatie . Inclusief geheel vrijblijvende offerte

Korte ImPRESSIE

Dakdekker Service B.V. is een modern bedrijf dat zich richt op dakwerken. Een lekkage aan uw dak? Wij ontnemen uw zorg en lossen het probleem graag voor uw op!

Download onze algemene voorwaarden.
Bekijk onze privacy policy

Direct contact opnemen?

Alle rechten voorbehouden © 2018 Dakdekker Service B.V.


×
Hoi,
Kan ik u ergens mee helpen?