• 06-47118992
  • 085-3011794
  • info@dakdekkerservice.nl

Over ons

+30 JAAR ERVARING

Dakdekker Service B.V.

Dakdekker Service B.V. heeft ruim 30 jaar ervaring en is expert op de dakdekkersmarkt voor de installatie van asfaltdaken, synthetische leiendaken, pannendaken, betontegels en metalen daken. Dakdekker Service B.V. heeft een passie voor daktechniek en streeft er elke dag naar zijn bedrijfsdoelstelling te overtreffen, namelijk klanten de best mogelijke ervaring en 100 procent tevredenheid bieden. Uitgebreide ervaring, training, certificering en een uitstekende reputatie stellen Dakdekker Service B.V. in staat om dit doel te bereiken. Of er nu een enkele dakpan van uw dak waait of een volledige dakvervanging nodig heeft, u kunt de best mogelijke klantenservice van ons verwachten, en een resultaat waar uw buren jaloers op zullen zijn.

Wij maken het verschil

Dakdekker Service B.V. biedt de hoogste kwaliteit afwerking en een ongeëvenaard niveau van expertise in daken, reparaties en speciale producten zoals dakpannen, bitumen, epdm & vele andere soorten dakbedekking materialen. 

In de meeste gevallen kunnen wij uw specifieke wensen op maat maken om elk project te voltooien. Hoewel Dakdekker Service B.V. veel grote commerciële projecten heeft voltooid, is het grootste deel van het werk van Dakdekker Service B.V. de installatie van daken van privé woningen.

Klantvriendelijk, Ervaren & Vakkundige vakmannen

Alle professionele dakdekkersen projectmanagers van Dakdekker Service B.V. hebben duizenden uren training gevolgd van de grootste fabrikanten van dakbedekkingsproducten en het grootste onafhankelijke dakdekkersnetwerk in Nederland. De vaklieden van Dakdekker Service B.V. begrijpen dat een dak meer dan functioneel is; het is een integraal onderdeel van het uiterlijk van uw huis en speelt een belangrijke rol in de bescherming van uw huis. Daarom is het belangrijk om een aannemer te kiezen die het juiste dakbedekkingsmateriaal gebruikt om te voldoen aan de juiste stijl- en functie-eisen.

Al ruim 30 jaar expertise in daken

Dakdekker Service B.V. biedt zijn diensten al meer dan 30 jaar met trots aan. Of de klant nu een huiseigenaar, bedrijf, een woningbouwvereniging of VVE een is. We staan voor u klaar en streven naar het beste resultaat voor de scherpste prijs.

Neem contact op voor een gratis dakinspectie!

Ervaart u problemen met uw dak? Is er sprake van een lekkage? Wacht niet langer en neem direct contact met ons op voor een gratis dakinspectie. U kunt zo hoge kosten voorkomen. De gevolgen van een daklekkage kunnen ernstig en duur zijn. Met een gratis dakinspectie ontvangt u direct onze eerlijke advies!

DAKDEKKER SERVICE B.V.

Dakdekker Service B.V. biedt de hoogste kwaliteit afwerking en een ongeëvenaard niveau van expertise in pannendaken, platte daken, reparaties en renovatie’s

0
Dagen Per Week
0
Jaar Garantie
0
Uur Bereikbaar
0
+ Tevreden klanten

WAAROM VOOR ONS KIEZEN?

GEBRAND VOOR KWALITEIT

Snelle service wanneer u deze het meeste nodig heeft! Binnen 24 uur een vrijblijvende prijsopgaven voor uw daklekkage of renovatie.

DUIDELIJK & HELDER

U ontvangt een geheel vrijblijvende, duidelijke en heldere offerte

VOORDELIG GEPRIJSD

Voordelige tarieven met goede service. 24/7 Service!

SNEL BIJ U THUIS

Last van een daklekkage? Wij zijn binnen 24 uur op locatie

10 TOT 15 JAAR GARANTIE

Op al onze werkzaamheden krijgt u minimaal 10 jaar tot 15 jaar garantie

GEBRAND VOOR KWALITEIT

Wij waarderen uw mening, laat ons weten wat u van ons vind.
Wij willen graag uw mening horen zodat wij ons bedrijf kunnen verbeteren.

Fam. Van Vliet
Waalwijk
Ons complete dak laten vervangen door de heren van Dakdekkerservice. Dit is uitstekend uitgevoerd! Super kwaliteit geleverd en hele vriendelijke mannen.
Fam. Hordijk
Capelle a/d Ijssel
Wij hebben dakdekker service benaderd omdat wij een verouderd plat dak hadden. We hebben meerdere offertes vergeleken. Waarbij wij het beste gevoel hadden bij Dakdekker Service. Wij zijn blij met ons besluit ons dak is TOP opgeleverd! Ons dak kan weer een hele ruime tijd mee!
Fam. Van Vught
De Meern
We hadden gebeld ivm een daklekkage. Binnen 3 uur waren 2 jongens voor inspectie hier. We kregen een duidelijke offerte met een goede prijs. Er is goed werk geleverd en ze waren netjes op tijd! Wij zijn tevreden
Jansen
Almere
Onze daklekkage laten repareren door de jongens van dakdekker-service. De lekkage was de zelfde dag nog gemaakt.
Fam. De Boer
Veghel
Na meerdere offertes te hebben opgevraagd zijn wij in zee gegaan met Dakdekker Service. Een heldere offerte. Goede prijs & kwaliteit verhouding. Elke dag netjes op tijd en een lange garantie termijn! Nogmaals bedankt voor ons nieuwe dak
Rick en Tamara
Eindhoven
Ons platte dak opnieuw laten bekleden met bitumen dakbedekking. Hiervoor hebben we duidelijke uitleg gekregen over de toepassing en de duurzaamheid. Een duidelijke & scherpe offerte. Na samen goed te hebben overlegd zijn we met ze in zee gegaan. Een super resultaat!
Van dijk
Tilburg
Daklekkage laten oplossen door dakdekker service b.v. zeer goede prijs / kwaliteit verhouding!
Fam. Kielman
's-Hertogenbosch
Wij hebben ons dakkapel laten renoveren met kunststof trespa & nieuwe dakbedekking. Goed werk geleverd, Goede service. En vriendelijke mensen.

GRATIS DAKINSPECTIE T.W.V. € 69,95

Binnen 24 uur op locatie . Inclusief geheel vrijblijvende offerte

Korte ImPRESSIE

Dakdekker Service B.V. is een modern bedrijf dat zich richt op dakwerken. Een lekkage aan uw dak? Wij ontnemen uw zorg en lossen het probleem graag voor uw op!

Download onze algemene voorwaarden.
Bekijk onze privacy policy

Direct contact opnemen?

Alle rechten voorbehouden © 2018 Dakdekker Service B.V.


×
Hoi,
Kan ik u ergens mee helpen?