fbpx

Over ons

RUIM 30 JAAR ERVARING

DAKDEKKER SERVICE B.V.

Dakdekker Service B.V. heeft ruim 30 jaar ervaring en is expert op de dakdekkersmarkt voor de installatie van asfaltdaken, synthetische leiendaken, pannendaken, betontegels en metalen daken. Dakdekker Service B.V. heeft een passie voor daktechniek en streeft er elke dag naar zijn bedrijfsdoelstelling te overtreffen, namelijk klanten de best mogelijke ervaring en 100 procent tevredenheid bieden. Uitgebreide ervaring, training, certificering en een uitstekende reputatie stellen Dakdekker Service B.V. in staat om dit doel te bereiken. Of er nu een enkele dakpan van uw dak waait of een volledige dakvervanging nodig heeft, u kunt de best mogelijke klantenservice van ons verwachten, en een resultaat waar uw buren jaloers op zullen zijn.
ECHTE MENSEN, ECHTE OPLOSSINGEN

WIJ MAKEN HET VERSCHIL

Dakdekker Service B.V. biedt de hoogste kwaliteit afwerking en een ongeëvenaard niveau van expertise in daken, reparaties en speciale producten zoals dakpannen, bitumen, epdm & vele andere soorten dakbedekking materialen.

In de meeste gevallen kunnen wij uw specifieke wensen op maat maken om elk project te voltooien. Hoewel Dakdekker Service B.V. veel grote commerciële projecten heeft voltooid, is het grootste deel van het werk van Dakdekker Service B.V. de installatie van daken van privé woningen.

DE NUMMER 1# IN DAKWERKEN

Klantvriendelijk, Ervaren & Vakkundige vakmannen

Alle professionele dakdekkersen projectmanagers van Dakdekker Service B.V. hebben duizenden uren training gevolgd van de grootste fabrikanten van dakbedekkingsproducten en het grootste onafhankelijke dakdekkersnetwerk in Nederland. De vaklieden van Dakdekker Service B.V. begrijpen dat een dak meer dan functioneel is; het is een integraal onderdeel van het uiterlijk van uw huis en speelt een belangrijke rol in de bescherming van uw huis. Daarom is het belangrijk om een aannemer te kiezen die het juiste dakbedekkingsmateriaal gebruikt om te voldoen aan de juiste stijl- en functie-eisen.
platdak vernieuwen
DAKDEKKER SERVICE B.V.

AL RUIM 30 JAAR EXPERTISE IN DAKEN

Dakdekker Service B.V. biedt zijn diensten al meer dan 30 jaar met trots aan. Of de klant nu een huiseigenaar, bedrijf, een woningbouwvereniging of VVE een is. We staan voor u klaar en streven naar het beste resultaat voor de scherpste prijs.